7 Temmuz 2021 Burç Yorumları

Öğrenemediğim şeyler var

Hâlâ aynı şeyleri yaşamaya devam ettiğine göre… Aynı insanlardan aynı tavırlarla karşılaştığına göre… Aynı cümleleri kurduğuna göre… Gün aynı devam ettiğine göre… Gece aynı başladığına göre… Öğrenemediğin şeyler var…

Bugün… Hayatımızın aşkı Venüs’le  öğretmen Satürn karşı karşıya geliyor… Karşı karşıya geliyorlar gelmesine de, günün sonunda uzlaşı kaçınılmaz gözüküyor…Her ne kadar karşı karşıya gelseler de birbirlerini besliyorlar…Biri ateş, biri hava… Kaynakları buluşunca doğru zamanda…Hayatımıza nefes gelecektir mutlaka…

Gökyüzü çok şey anlatır. Onu “hâl” diline çevirmekse senin gayretine bağlı.

Sevgiyle

BurcuN.

Koç ve Yükselen Koç

Çok uğraş verdin…Çok enerji sarfettin…Çocuğun için, çocukluğun için, içindeki çocuk için.  Bu sayede çok hareketli günler geçirdin. Bugün geçirdiğin süreci düşün. . Eksik yönlerini tamamlamaya çalış mesela. Ya da neler yapman gerekenleri irdele.

Boğa ve Yükselen Boğa

 Zamana zaman tanımak gerekiyor bazen… Çok fazla kurgulamadan, zihinde senaryolar üretmeden beklemek… Son birkaç haftadır tüm enerji kaynaklarını kariyerinde kullanıyorsun. Ama hep bir depresif hallerde geziniyorsun. Yaptığın işe, hazırladığın sunumlara belki de güvensizliğin.  Şimdi dört günlük bir süre var önünde. Bu karamsar buluttan kendini çıkarmak için.

İkizler ve Yükselen İkizler

En yakınındakiler, en sana benzeyenler, en senden destek alanlar…Aynı yerden hayata tutunduğun…Yani kardeşin…Çok uğraştırdılar seni… Neyse ki az kaldı…Dört gün sonra daha rahat hissedebilirsin kendini…Bu arada kısa bir yolculuk yapmaya ne dersin?

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Birikenler… Aslında birikmesi gereken ama birikmeyenler… Elden uçup gidenler… Bugün biraz ruhunu sıkabilir bu durum… Yani son günlerde neden harcamaların arttı? Neden sürekli her şey bir masraf kalemi olarak yazılıyor? Bugün ruhunun gerçeklerle yüzleşme zamanı.

Aslan ve Yükselen Aslan

Kendini ortaya koymaktan çekinmediğin zamanlar.. .Kendini ifade etmeyi öğrendiğin, kendin için adım atmaya başladığın zamanlar. Bu son dört günü iyi bir harmanla… Sapla samanı ayır… Ruhuna dokunmayanların hayatında uzun nefes almasına izin verme.

Başak ve Yükselen Başak

Hep kendini yenileme telaşında insan. Kendini onarma, tamir etme. Önünde dört gün var. Önce “ruh”, önce “ anne”, önce “annelik”, önce “ duygular” Bilinçaltının hazine sandıklarını ortaya çıkarma, havalandırma, bohçaları temizleme ve lavanta ekme zamanı.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün, diğer günden farklı olmalıdır. Gün gelir enerjini kariyerin için harcarsın, gün gelir arkadaşların için ya da içinde filizlenen umutların için. Bugün biraz paylaşım günü. Kırgınlıklarını, kızgınlıklarını, can kırıklarını gönüldaşlarınla paylaşma zamanı.

Akrep ve Yükselen Akrep

 Hareket planın var her zamanki gibi. Ama nereden yol alacağını bilmeme hali sarsıyor seni. Neyse ki az kaldı. Biraz daha sabret. Gerçi sabır ve sen birbirinize tezat manadasınız ama olsun. Bugün iç sesini bir dinle bak bakalım ne diyor. Mesela evle mi ilgilen diyor? Ya da hadi artık çalış mı diyor? 

Yay ve Yükselen Yay

Anlatmak en iyisi.. Hiç bir şey tutmamak içinde. Sen anlat sustuklarını… Paylaş içinden geçenleri… Çekinmeden, endişe duymadan, eleştirilmekten korkmadan. Bir de her duyduğuna hemen inanma… Önce bir akıl süzgecinden geçir sana anlatılanları

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Kısa bir zaman kaldı aslında… Günler… Biliyorum son bir kaç haftadır hayat enerjini, eforunu kendine dönüştürmek için harcıyorsun. Ve bir de maddi krizlerini dönüştürmek için. Kazandığın para yeterli mi? Daha fazla kazanmak için neler mümkün? Şimdi nefsini terbiye etme zamanı

Kova ve Yükselen Kova

Çatışmalar, yüksek sesle bağırmalar, ağzından çıkanın kulağının duymadığı zamanlar… Son bir kaç haftadır enerji yakıtındı.. .Şimdi bir “ter”le topla yaşadıklarını… Neler seni sinirlendirdi? Neler için, kimler için uğraş verdin bu kadar çok? Şimdi de bu soruların yanıtları için alın teri dök bakalım.  

Başak ve Yükselen Başak: Bir kedi gibi yaşamak ne güzel olurdu değil mi? Kucağından bırakmak istemediğin tekir kedi gibi mesela… Uyumak serin yerde…Gölge bir salıncakta….Kucağına düşmek” aşk”ın…Mırıldanarak anlatmak sevdiğini…Belki yolunu kaybettin. O zaman yıldızlara bak yönünü bulmak içim.