6 Temmuz 2021 Burç Yorumları

Aynen Devam

Kitap ayracı koleksiyonun giderek büyüyor… Yeni yeni kitap ayraçları katılıyor koleksiyonuna. Her bir ayraç sana eskiye dair cümlelerle sesleniyor… Nerede kaldığını hatırlatıyor sana… Ve en önemlisi de nereden başlayacağını… Hadi şimdi bak ayracına… Ve aynen devam et yürümeye…

Bugün… Ay yolculuğuna İkizler Burcu’yla devam ediyor. Ay İkizler Burcu’nda seyrederken biz de, meraklı ve hızlı bir yapıya bürünebiliriz duygularımızda. Gizli bir şey kalmasın ister, her şeyi öğrenmek için çabalarız. Çok konuşabilir, bazen de dinlemeyi unutabiliriz. Oysaki, hayat sustuklarından daha çok şey öğretir bize.

Gökyüzü çok şey anlatır… Onu “ hâl” diline çevirmekse senin gayretine bağlı.

Sevgiyle…

BurcuN.

Koç ve Yükselen Koç

Bugün… Kendinle konuşmaya ne dersin? Bir bak bakalım… Sor ruhuna… Gerçekte ne istiyorsun? Sadece konuşma ama dinle. Ve sonra da gayret et duyduklarını yaşama katmak için.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün… Kitap listeni yeniden mi gözden geçirsen acaba? Hala kitaplığında eksik duran kitapların var. Kitap alışverişine çıkma için tam zamanı… Yine de çok abartmadan, kendini kaybetmeden alışveriş yapabilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün… Yeni bir ay senin için… Güneş’ine kavuşuyor Ay. Sana yeni fırsat sunuyor. Mesela, biraz susmayı deneyimleyebilirsin. Karşındakine söz hakkı vermeyi, onu dinlemeyi. Şimdi itiraz edebilirsin ben herkesi dinliyorum diye. Peki, o zaman niye hala yalnızsın?

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Çok konuşuyorsun… Daha doğrusu zihnin çok konuşuyor. Gerekli, gereksiz nasıl endişe kalıpların var öyle. Tamamını susturamasan da dış seslerin, en azından bir kısmını yatıştırabilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslan

 Evet çok sıkıntılı bir durum olabiliyor bazen telefonunun sürekli çalması. Bazen telefonla konuşmaktan işlerini bitiremiyorsun? Neden? Çünkü hala hayır diyemiyorsun. Çünkü hala sınırların yok.

Başak ve Yükselen Başak

 Bugün… Kariyerinle, mesleğinle daha çok ışık altında olabilirsin. İşinde hareketli olabilir, görev ve sorumluluklarını hızlı yapabilirsin. Ama dikkatli olmalısın. İşleri çabuk bitireceğim diye yanlış bir şeyler yapma.

Terazi ve Yükselen Terazi

Hadi bakalım… Yeniden dön öğrenciliğe. Kâğıdını, kalemini hazır tut elinde. Bir şeyler yaz geleceğe dair. Bir hedefin, bir vizyonun olmalı. Bazen, anı yaşamak sence de yanlış anlaşılmıyor mu?

Akrep ve Yükselen Akrep

 Bugün… Finansal tablolarını yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsin. Gözden kaçırdığın bir fatura varsa bugün gündeme gelebilir. Dekontlarını, faturalarını daha düzenli saklamayı öğrenebilsen. E-fatura sistemine de özellikle dikkat etmelisin.

Yay ve Yükselen Yay

 Bugün… Ay’ın 28 günlük hikayesini tamamlıyorsun. Bir çeşit dolunay ışığı var üzerinde. İnsan en çok kendini karşısındakiyle tamamlar. Bir bak bakalım karşında ne görüyorsun? Meraklı, hareketli ve fazlasıyla mı konuşuyor aynadaki yüzün?

Oğlak ve Yükselen Oğlak

 Bugün… Temkinli olmakta fayda var. Ters bir hareket yapmamalısın. Fazla yüklenme kollarına. Biliyorsun, kol, el sinirlerin fazla hassas. At şu yükleri omuzlarından.

Kova ve Yükselen Kova

 Bugün… Yeni bir rota oluşturabilirsin “ aşk” hayatında dair. En azından nasıl bir ilişki beklentisi içinde olduğunu anlayabilirsin. Biliyorsun kime sorsan ilişkim olsa diye başlıyor anlatmaya. Ama bazen “ ilişki” kavramı boşlukta kalıyor, içi doldurulamıyor. Boşlukları doldurmak zaten en zor sınav sorularından biri değil miydi?

Balık ve Yükselen Balık

Bugün… Evinde, yaşadığın yerle ilgili konular, durumlar hayatında öne çıkabilir. Belki yeni bir televizyon almak isteyebilirsin. Ya da her zamanki gibi kendini televizyon karşısında izole etmek isteyebilirsin.