3-4 Temmuz 2021 Burç Yorumları

Gece ve yıldız

Gece görüşün iyidir öyle değil mi? Karanlıkta olsa seçmekte zorlanmazsın gölgeleri… Gece gizemlidir… Gizler… Saklar… Ama yine de yıldızlar aydınlatır geceyi… Biliyorsun değil mi aslında gökyüzünün en parlak yıldızı aslında ömrünü tamamlamış yıldızdır… Kendi ölüdür ama başkasına ışık verir…

Bugün… Ay Boğa Burcu’nda seyir halinde devam ediyor… Ay Boğa Burcu’ndayken tembellik yapma eğilimimiz artabilir, duygularımıza huzur, hayattan tat alma, günlerin keyifli yanlarını bulma gibi durumlar yansıyabilir. Kendimizi daha fazla beslemek isteyebiliriz. İnatçı ve sabit fikirli, ama aynı zamanda sabırlı olabiliriz.

Gökyüzü çok şey anlatır… Onu “hâl” diline çevirmekse senin gayretine bağlı…

Sevgiyle…

BurcuN.

Koç ve Yükselen Koç

Bugün… Herkesi şaşırt mesela. Senden beklenmeyeni yap. Mesela tutumlu davran. Kredi kartın cüzdanının içinde kalsın. Hatırlatmakta fayda var. Ak akçe, kara gün içindir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün… Yeni bir gün. Yeni bir sabah, yeni bir döngü. Kendini yenilemen için. Kendini şımartman için. Kendini sevmen için ve değer vermen için. Ertelediklerini tekrar gündemine alabilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler

Aslında şairin dediği gibi “ tüm yakınlarınız sizi yanlış tanıdı”. Derinlerde bir yerde çok fazla fikr-i sabitliğin var. Dilinin söylediği vurdumduymazlık kokan cümlelerin ne yazık ki bilinçaltı yastığında öyle durmuyor. Geçmişe saplantın hiç eksilmiyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün… Biraz çıkıp dolaş. Evinde olmak elbette güzel. Ama biraz nefes almakta, arkadaşlarınla olmakta fayda var. Kendin için, kendin olmak için.

Aslan ve Yükselen Aslan

 Bugün… Kariyer odaklı bir gün geçirebilirsin. Yeni iş görüşmeleri yapabilirsin. İşini daha keyifli hale getirmek için çabalayabilirsin. İşlerini zamanında tamamlayabilmenin huzurunu deneyimleyebilirsin.

Başak ve Yükselen Başak

 Bugün… Yeni bir yolculuk başlatabilirsin. İçten dışa doğru… Öze doğru… İnsanın yapacağı en büyük keşif kendine yaptığı yolculuktur. Hadi hazırla pasaportunu ve uçur ruhunu.

Terazi ve Yükselen Terazi

 Bugün… Miras hukuku gündeminin ana konusu olabilir. Mirasla ilgili gelişmeler yaşayabilirsin. Veraset-intikal vergisi gibi konuları çözmekle uğraşabilirsin.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün… İkili ilişkilerinle ilgili, evliliğinle ilgili konular öne çıkabilir. Kendi değer yargılarını ortaya koymaktan çekinmemelisin.

Yay ve Yükselen Yay

 Bugün… Günlük işlerinde huzurlu ve keyifli bir ortam yaratabilirsin kendine. Ama dikkat etmelisin keyfi davranmak ve tembellik arasında ince bir çizgi var. Hatırlaman yararlı olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün… Kendine bir hediye ver. Mesela, kendin için mutfağa gir. Ve efsaneleşen kekinden yap. Bu aralar o kadar çok koşturuyorsun ki kendine bir mola versen iyi olacak.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün… Evde zaman geçirmeye ne dersin? Mumlarını yaksan mesela. En sevdiğin kahvenin kokusu burnunda. En sevdiğin koltuğuna oturmuşsun. Uzun zamandır okumayı ihmal ettiğin kitaplar, dergiler yanında. Hayali bile güzel öyle değil mi?

Balık ve Yükselen Balık

Bugün… Sosyal medyada daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsin. Ama bu durumu fazla abartmamalısın. Sanal âlem işlerinin önüne geçmesin. Önce işlerin. Bir de her gördüğüne inanma.