1 Temmuz 2021 Burç Yorumları

Güneş odası

Geçirdiğin soğuk kışları düşün… Hep bugünün hayaliyle yaşamadın mı? İçini ısıtacak, içini kaplayacak sımsıcak Güneş… Sarı… Aydınlık… Sıcak… Samimi… Dürüst… Neşeli… Yaz güzel mevsimdir… Hele de kalbine gelmişse… Bir başkadır yaz…

Bugün… Ay Koç Burcu’nda seyir halinde… Ay Koç Burcu’ndayken, duygularımızda, içgüdülerimizde bağımsızlık arayışında olabiliriz. Mücadele etmek, hırslı davranmak, acelecilik, parlayan duygular gün boyu bize eşlik edebilir. Belki de bu seyirle öğrenebiliriz bencil olmanın kötü yanlarını.

Gökyüzü çok şey anlatır… Onu “ hâl” diline çevirmekse senin gayretine bağlı…

Sevgiyle…

BurcuN.

Koç ve Yükselen Koç

Bugün… Belki de yeni başlangıçlara imza atma zamanın gelmiştir. Yenilikleri, yeni düşünceleri, yeni bir duruşu yaşam aktörün haline getirebilirsin. Kendine bir şans tanıyabilirsin. İsteklerini gerçekleştirebilirsin. Bedenine, fiziksel görünümüne daha fazla dikkat edebilirsin.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün… Her zamankinden daha dikkatli olmalısın. Bilinçaltının derinlikleri seni tuzağa çekebilir. Önemli olan farkına varabilmek eksikliklerinin, endişelerinin, bilinçaltının dipsiz karanlıklarının. Savaş konunu bilmeden nasıl mücadele edeceksin yoksa.

İkizler ve Yükselen İkizler

Çoğu zaman evin olduğunu unutuyorsun. Sürekli seyyah bir moddasın. Tam da bugün. Daha fazla sosyalleşebilmek için bir fırsat daha. Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek, bir arada olmak sana iyi gelecektir her zamanki gibi.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün… Kariyerinle ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsin. Kendini ifade ederken daha kararlı ve girişken olabilirsin. Kartları daha açık oynayabilirsin.Öte yandan stres kontrolü yapmakta zorlanabilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslan

 Bugün… En iyi arkadaşın kitapların olabilir. Satır aralarında kendini gizleyebilirsin. Yeni şeyler öğrenmek, araştırma yapmak için kendini kararlı ve azimli hissedebilirsin. Başlangıç yapabilirsin evet ama sürdürebilmek için aynı kararlılığı gösterebilecek misin bakalım?

Başak ve Yükselen Başak

 Bugün…Borç ve alacak döngüne her zamankinden fazla dikkat etmelisin. Kredi çekmeden önce, fevri ve hızla karar almadan önce iyice düşünmelisin. Borcu, borçla kapatmamalısın.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün…İkili ilişkilerini mercek altına almak isteyebilirsin. Özellikle yolunda gitmeyen konu başlıkları varsa onları tamamlayabilirsin. Bugün tıpkı bir Dolunay misali el veriyor sana gökyüzü. Bir şeyleri bitirmek ve tamamlamak için.

Akrep ve Yükselen Akrep

 Bugün…Sağlığınla ilgili konulara ayrı önem verebilirsin. Belki sağlığın için spora başlayabilir, ihmal ettiğin yürüyüşlere geri dönebilirsin. Biraz cesaret… Biliyorsun uzun yürüyüşler bir adımla başlar.

Yay ve Yükselen Yay

Çok sıkıldın bu aralar. Kısa bir mola ver kendine. Yeni uğraşlar edinmek için fırsat var önünde. Hayatı her zaman hoşgörüyle kucakladığın gibi kendine de anlayışlı davran ve bir ödül ver.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Endişelerinin kaynağı ailen olabilir. Annenle daha fazla ilgilenmek, onun sorumluluğunu omzunda hissetmek gibi durumlarla karşılaşabilirsin. Kendi anneliğinle ilgili de sorgulamalar içine girebilirsin.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün… Yakın çevrenin “ yakın” markajında hissedebilirsin kendini. Yaptığın her işin, her hareketinin bir çift göz tarafından takip edildiği hissine kapılabilirsin. Kardeşinle daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsin.

Balık ve Yükselen Balık

Bugün… Finansal hayatına yeni bir bakış açısı getirmeye ne dersin? Mesela ihtiyacın dışında alış veriş yapmamaya, üç kuruş da olsa tasarruf yapmaya hazır mısın? İnanıyorum başarılı olabilirsin bu konuda.