26-27 Haziran 2021 Burç Yorumları

Tamam mı devam mı?

Biliyorsun aslında bitirmen gerekenleri… Biliyorsun aslında başlaman gerektiği yeri… Sen bir savaşçısın ışığınla birlikte… Seni mutsuz etmek isteyenlerle, cesaretini kırmak isteyenlerle, seni umutsuzluğa düşürmek isteyenlerle… Ve elbette kendinle savaşıyorsun…

Bugün… Gökyüzünde özel bir ateş üçgeni yanıyor. Bir yanda hareket, mücadele, enerji gezegeni Mars Kraliyet temsilcisi Aslan Burcu’nda ilerlerken, geride bırakmamız gereken notların üzerini çizen Güney Ay Düğümü’yle üçgen oluşturuyor. Bugün… Kendimize bakalım. Bu zamana kadar başaramadığımız şeylerin suçlusu kim?

Gökyüzü çok şey anlatır… Onu “ hâl” diline çevirmekse senin gayretine bağlı.

Sevgiyle…

BurcuN.

Koç ve Yükselen Koç

Bugün… Neleri geride bırakmak için harekete geçebilirsin? Mesela, uzak duruşunu… Mesela bencilliğini… Mesela gereksiz kafa karıştıran bilgileri. Artık raf ömrünü tamamlamış duyguları mesela.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün… Evinde, yuvanda sana kriz çıkaran konuları, dönüştürmen gereken yönleri daha net anlayabilirsin.Evinle ilgili yapacağın gereksiz masrafların sana nasıl bir yük olacağını hesap etmeye ne dersin?

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün…  Öğretici bir gün… Geride bırakmayı öğrenirsen ne mutlu sana. Böylece evliliğindeki sorunlarda hafifleyebilir. Konuşmaktan ziyade dinlemeyi öğrenebilirsin mesela.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün… Sağlığının önemini daha iyi anlayabilirsin. Mesela özel sağlık sigortası yapmak için başvuruda bulunabilirsin. Aynı zamanda ekip arkadaşlarınla aranda ufak tefek gerginlikler yaşayabilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün… Hayat sana güzel yine. Kendini çok rahat ifade edebileceğin, sahneye koyabileceğin bir gün. Bir de geride bırakmayı denesen geçmiş aşkların yükünü. Yeniye açabilsen yüreğini.

Başak ve Yükselen Başak

Bugün… Korkularını, kaygılarını, endişelerini geride bırakmaya ne dersin? Bir de satır aralarına gizlediğin egonu… Kimsenin senin gibi mükemmel iş yapmadığını düşünmende kibir değil mi sence?

Terazi ve Yükselen Terazi

 Bugün… Geride bırakacağın konu başlıklarından biri de arkadaşlarınla olan iletişimdeki tavrın. Belki artık hayır demeyi öğrenmelisin. Belki artık herkesi dinlememen gerekiyordur.

Akrep ve Yükselen Akrep

 Bugün… Yeni bir kariyer planına geçmeye ne dersin? Çalışmalarının finansal karşılığını almadığını düşünüyorsan niye o zaman inat ediyorsun aynı yerde durmaya? Yoksa şikâyet etmek mi hoşuna gidiyor?

Yay ve Yükselen Yay

Bugün… Kendine bırakman gereken şeyler üzerine düşünebilirsin. Mesela fazla kilolarını… Belki de spora başlamak iyi gelecektir. Bu arada hiç düşündün mü belki sahne sanatlarına özel bir yeteneğin vardır?

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün… Mali krizlerinle başa çıkmayı öğrenmen için özel bir gün. Belki de harcama kalemlerinin üzerine düşünerek ihtiyacın olmayan şeyleri geride bırakmak isteyebilirsin.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün… Kendine bir bak… Aynada ne görüyorsun. Aslında ne kadar neşeli, cömert, heyecanlı biri durmuyor mu karşında? Peki, o zaman bu kötümser tavırların neden?

Balık ve Yükselen Balık

Bugün… Yine çok çalışabilirsin. Yine dosyalar birikebilir masa üstünde. Yine koşturma. Yine telaş… İş bölümü yapmaya ne dersin?