Ekrem İmamoğlu ile taksiciler arasında yuhalama krizi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile taksiciler arasında gerginlik yaşandı. İmamoğlu, taksiciler tarafından yuhalanması üzerine geri dönüp ''Kim yuhaladı?'' diye sordu.
İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen UKOME toplantısına giremediklerini öne süren bir grup taksici, kapı önünde Ekrem İmamoğlu ile görüşmek istedi. İmamoğlu ile yeni taksi plakası kararını protesto eden grup arasında tartışma çıktı. İmamoğlu içeri girerken gruptakiler protestosunu sürdürdü. Bunun üzerine tekrar dışarı çıkan İmamoğlu taksicilere tepki gösterdi. İmamoğlu tartışmanın ardından içeriye girdi. Toplantıya alınmayan taksiciler ise uzaklaştı.
UKOME TOPLANTISINDA ŞEFFAFLIK CEVABI
TCDD İstanbul 1. Bölge Müdürü Necmettin Acar, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen UKOME toplantısının kayıt altına alınmaması için Ekrem İmamoğlu'na oylama teklifinde bulundu.
İmamoğlu, Acar'ın teklifine "Bu şahsi talebinizdir. Bizim bu UKOME toplantımızı kapsamamaktadır. İBB'nin tanzim ettiği bu ve ya benzeri toplantıların tümü katılımcıların kim olduğuna bakmaksızın şeffaf bir biçimde yayınlanmaktadır. Burada kurumsal olarak bulunmaktan rahatsız olan varsa bunu kurumları bize yazsın değerlendirelim. Kişisel olarak ben bulunmaktan rahatsızım diyen varsa toplantıyı terk edebilir. Bu UKOME'yi biz koordine ediyoruz, çalışma koşullarını ve buradaki kapsama alanını biz tanzim ediyoruz. Bu UKOME'nin herhangibir gündemini ilgilendirmediği için de bu oylama önerinizi reddediyorum" diye yanıt verdi.
Acar bunun üzerine İmamoğlu'na "O zaman başkanım diğer UKOME'den önce yazılarımızı yazalım kurumlar olarak size" ifadelerini kullandı. İmamoğlu da "Olur yazsanız da cevabım belli ama yazsınlar değerlendirelim" ifadeleriyle Acar'a karşılık verdi.
Her türlü hakkı saklıdır.
Henüz Yorum yapılammış. ilk yorumu yapan siz olun...
Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi, geçtiğimiz yıllarda vefat eden üyelerini yayınladığı mesajla andı.
İZVAK Dinamik Grup’un yeni durağı Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü oldu.
Bayındır Belediyesi 150. Yılını Kutluyor
Ege Genç İş İnsanları Derneği'nin (EGİAD) 'Biz Bize' etkinliğinde EGİAD’ın 30. yılı kutlandı.
Emlak Konutları Platformu’ndan yapılan açıklamada, “Kentsel dönüşüme imar engeli koydular” denildi.
Efes Selçuk Belediyesi, İlham Veren Kentin tanıtımı adına yürütülen çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.
Su ürünleri sektörünün lideri Kılıç Deniz, uluslararası ödüllerine yenilerini ekledi.
Türkmen’in refah ilkesi
Önümüzdeki günler
Hariri niye geldi ki?
Günlük Burç Yorumları 21 Ocak 2021 Perşembe
İktidar-Basın ilişkileri
2021, Umutların gerçekleştiği bir yıl olabilir mi?..
Savunma sanayi (1)
Ülkemizde SARS-CoV-2 aşısı uygulanmaya başladı
İyi ki kadınlarımız ve İş Bankası var
Kâr Etiği
Boris Johnson çok ayıp ediyor!
2021’de turizmde umut ışığı var mı?
Aşıda da çuvalladık!
Rüyalarda buluşuruz…
Türkiye'nin yalnız bırakılması, iç siyasette Erdoğan'a yarıyor gibi!..
Avrupa Birliğinin makroekonomik dengesizlik prosedürü ve Türkiye değerlendirmesi
Amerikan Darbesi! Hem de Washington’da…
Beklentimiz; Diyalog ve İşbirliği…
Geleceğimizin yeni temelleri
Otoriterliğin dayanılmaz ağırlığı!..
Piyasalarda 2020…
Murat Kışlalı: “Millet İttifakı’nı bölme zorlamaları, boş çaba gibi görünmüyor!..”
Siz hangi mezarda yatıyorsunuz?
Bilimle el ele
İbrahim Abilov'dan bir hatıra...
Biden; müttefikler memnun ya Türkiye?
Koronavirüs salgını, Küresel iklim değişikliği ve kuraklık
Amerika Trump’ı çok arayacak!..
Umutlarımız mutlu bir 2021 yılında
Mahkeme anayasa suçu işliyor
2021 beklenti ve umutları…
Olumsuzluktan öğrenerek geleceği yaratmak
Siyaset Söyleminde Radikal Dönüşüm…
Kriz yönetiminde iletişimin önemi
MTO tahkim kurallarına ''Sürdürülebilirliği'' temel alan revizeler
Yunanistan son zamanlarda Türkiye’ye karşı düşmanca tutumunun dozunu artırmakta
Ümitcan Uygun'dan sosyal medya fenomenine ölüm tehdidi
Geleneksel Ortadoğu siyasetimiz nasıldı?
Büyüme bundan sonra nasıl olacak?
Balık üretimini ve tüketimini artırmalıyız