TRT’de 2 dizi final yapıyor

TRT 1'de yayınlana ve reyting listelerinde rakiplerinin gerisinde kalan iki dizi için final kararı alındığı ortaya çıktı.

TRT 1’de ekranlara gelen Neden Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda daha önce “Tutunamayanlar” dizisinin yönetmenliğini yapan Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu Dünya Hali’nin, düşük reytingler nedeniyle 20. bölüm itibarıyla ekrana veda edeceği ortaya çıktı.

Bir başka final kararı ise Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizi için geldi. Geçen sezon başlayan dizi, ikinci sezonda izleyici kaybı yaşadı. Daha önce 60 dakikalık bölümler halinde planlanan ama ekrana geldikten sonra 120 dakikalık formata dönüş yapan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi için final kararı alındı. Dizi 31. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda edecek. 

 

Loading