17-18 Temmuz Burç Yorumları

Evet Değiştim

Şimdilerde herkes aynı şeyi söylüyor sana… Eskisi gibi değilsin… Değiştin diyorlar… Çünkü artık daha seçici davranıyorsun… Herkesle her şeyini paylaşmıyorsun… Ve kimsenin çıkarlarına ortak olmuyorsun… Çünkü sen kendi yolunda yürümeyi tercih ediyorsun…

Bugün… Ay Akrep Burcu’nda… Duygularımız ve sezgilerimiz daha güçlü olabilir. Kendimizi yeniden başlamak için güçlü hissedebiliriz. Bugünün özel etkisiyle kıskançlık, kin gibi kötü huylarımız varsa onlarla yüzleşebilir ve kötü huylarımızı iyi niyetlere dönüştürebiliriz.

Gökyüzü çok şey anlatır… Onu “ hâl” diline çevirmekse senin gayretine bağlı…

Sevgiyle…

BurcuN.

Koç ve Yükselen Koç

Bugün…Fazla mı hareketlisin? Bütçeyi denkleştireceğim derken kaynakların su mu kaynatıyor? Her zamanki gibi bilinçsiz harcama yaparsan, denkleştiremezsin bütçeni…Cari işlemler hep açık.

Boğa ve Yükselen Boğa

Başını kaldır ve bir bak bakalım gökyüzüne. Göz alabildiğine mavi… Uçsuz, bucaksız… Sınırsız… Huzur dolu… İnsan ne zaman huzurlu olur? Eksiklerini tamamlayınca, kusurlarını giderince. En çok nasıl insanları eleştiriyorsun? Kıskanç, şüpheci ve kindar insanları mı? Peki, ya sende varsa bu potansiyel huylar?

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün… Ruhunu karmaşadan, kaostan uzak tutabilir misin? Yoksa sağlığınla ilgili yeni sıkıntılar ortaya çıkabilir. Malum, her sıkıntı stresle birlikte daha büyük hale geliyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün… Kendine alternatif kazançlar için istekli hissedebilirsin. Ufak da olsa, akmasa da damlayan bir gelir katkı sağlayabilir bütçene. Belki de hobi olarak başladığın iş yeni kariyer olanağı sunar sana.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün… Ailenle birlikte daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsin. Zaten, dünya bir yana, ailen bir yana değil mi? Her şeyin üstünde gelmiyor mu ailen, annen?

Başak ve Yükselen Başak

 Bugün… Kendini daha fazla öğrenmeye adayabilirsin. Bilgileri, yüzeysel olarak değil, daha detaylı, her yönüyle kapsamlı öğrenmek isteyebilirsin. Araştırma faaliyetlerin daha yoğun olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün… Gelir ve giderlerini dengelemek zorunda kalabilirsin. Zaten sen her şeyi dengede tutarsın. En iyi bildiğin şey denge. Ve en hoşuna gitmeyen şey ise dengenin şaşması. Terazinin kefeleri gibi eşit olmalı her şey. Madem o kadar “ dengeli” sin, o zaman hesaplarında denge içinde olsun.

Akrep ve Yükselen Akrep

“ Hak” tanı kendine. Yeni ay misali. Yeni başlangıçlar, yeni yapılanmalar için, kendini aşmak için adımlar atabilirsin. Her şey niyetle başlar. Gülümsemek niyetin en yakın arkadaşı, sevgi ise niyetin can yoldaşıdır. Niyet et, gülümse ve sev.

Yay ve Yükselen Yay:

Bir rüyadasın misal aleminde. Uçsuz, bucaksız bir yerlerde. Her yerden fısıltılar geliyor kulağına. “ Hayır yapamazsın. Başaramazsın. Yeterince iyi değilsin” Biliyorsun bunlar senin korku duvarlarının tuğlaları. Ne kadar susturursan zihnini, kendini o kadar iyi “ sen” e dönüştürebilirsin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

 Evet… Sürekli görevlerin var. Yapman gerekenler, ulaşman gerekenler, hedefler. Evet… Bir de sen varsın. Kendine ait sorumlulukların var. O halde bugün kısa bir mola vermeye ne dersin? Arkadaşlarınla bir arada olmaya mesela.

Kova ve Yükselen Kova

Kısıtlamalardan hoşlanmıyorsun. Özgürlük diğer adın ne de olsa. Ama bir noktada özgürlük ve sorumsuzluk kavramını karıştırmaman gerekiyor. Özellikle iş hayatında, prensipli, disiplinli ve sebatkâr olmak zorundasın.

Balık ve Yükselen Balık

 Bugün… Yeni bir eğirime başlamayı düşünebilirsin. Kendini değiştirmek için, dönüştürmek için yeni bir eğitim programı hazırlayabilirsin. En temel husus kararlı olabilmek. Karar ver ve uygula.