Rotary’de Federasyon Başkanı Nedim Atilla oldu

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu Başkanı Nedim Atilla oldu. Görevi 2020-2021 Dönem Başkanı Ertan Soydan’dan devralan Nedim Atilla “Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim” Uluslararası temasıyla 1 Temmuz itibariyle görevine başlıyor.

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu’nun 2021-2022 Dönem Başkanı Nedim Atilla 1 Temmuz tarihinde “Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim” sloganıyla görevine başlıyor. Rotary’de görevi Ertan Soydan’dan devralan Nedim Atilla “Federasyon Başkanlığı görevini layık olduğu şekilde bölgemizde sürdürmeye çalışacağım” dedi.

Rotary’nin geçtiğimiz bir dönem boyunca topluma dokunan birbirinden değerli çalışmalar yürüttüğünü dile getiren 2020-2021 Dönem Başkanı Ertan Soydan, “Bütün bir dönem boyunca benden desteklerini esirgemeyen tüm Geçmiş Dönem Federasyon Başkanlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Değerli “Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim” Döneminin Kulüp Başkanları, Bölge Görevlileri, Kulüp Üyeleri; Bizler yani “Rotary Fırsatlar Yaratır” Döneminin Kulüp Başkanları, Bölge Görevlileri ve Kulüp Üyeleri olarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışarak bayrağı sizlere devrediyoruz. Bu dönem Federasyon Başkanı Nedim Atilla ve eşi Füsun liderliğinde, topluma insanlığa hizmet yolunda büyük işler yapacağınıza ve aynı zamanda bu çalışmalarla bölgemizi daha da büyüteceğinize inanıyorum. Yolunuz açık, şansınız bol olsun” şeklinde konuştu.

Görevi Ertan Soydan’dan devralan Yeni Dönem Federasyon Başkanı Nedim Atilla ise, “Rotary Fırsatlar Yaratır” diyerek bir dönem boyunca çevre, eğitim, sağlık gibi daha pek çok alanda sayısız hizmet üreten Rotaryenlere liderlik yapmış Ertan Soydan’dan aldığım görevi daha üst seviyelere çıkarmak gayesiyle göreve başlıyorum. Bu dönem Rotary’nin 7 öncelikli hizmet alanının yanı sıra biri “Gerçek Gıda” bir diğeri ise “Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği” olmak üzere iki çok önemli alanda daha ağırlıklı olarak faaliyetler yürüteceğiz. Bunların hepsiyle ilgili gereken alt yapımızı oluşturduk kulüplerimiz komitelerimiz vasıtasıyla çalışmalarımıza başlıyoruz. Yeni dönemimizin bölgemize ve tüm Rotaryenlere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.