30 Haziran 2021 Burç Yorumları

Rast gelsin

Kendine yeni mola zamanları tanıdın… Dinlendin… Soluklandın… Geçmişin helalleştin… Şimdi yeniden yola çıkma zamanı… Hazırlıkların tamam… Sevgi ve umudun yanında… Bir kendin, bir de inancın… Tamam hazırsın…

Bugün… Ay Balık Burcu’nda… Ay’ın hareketlerinin tamamlanma noktası… Simgesinin hakkını verelim öyleyse… Bugün, içsel dünyamıza yönelebiliriz, dua ve meditasyon yapabiliriz, gerçek dünyandan ve gerçeklikten kendimizi uzak hissedebiliriz. Sezgilerimizi daha rahat duyabiliriz.

Gökyüzü çok şey anlatır… Onu “hâl” diline çevirmekse senin gayretine bağlı…

Sevgiyle…

BurcuN.

Koç ve Yükselen Koç

Bugün… Ve aslında her daim… Güçlü olmayı seviyorsun. Sevmekten ziyade zaten güçlüsün. Hayatı tek başına sırtlayıp taşıyabilirsin. Ailenin güç kaynağısın. Ama bir diğer gücün daha var. Hayal gücü. Düş gücü… Sahi, en son ne zaman hayal kurdun?  

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün… Kabul et herkesi hatalarıyla, sevaplarıyla. Üzerinde durma bile boş lafların. Sen kendine, kendi yaşam tarzına, kendi tekâmül yolculuğuna odaklan. Başkasının hayatı seni ilgilendirmez.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün… Yine zirveye çıkma mücadelen sürüyor. Mücadele ediyorsun. Mücadele ederken bir şey unutmadın mı? Yerinde ve kararında bir hırs… Fazla doz değil… Biraz hırslı olmakta fayda var…   

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün… Biraz manevi dünyaya eğilmeye ne dersin? Zaten sen seversin manevi yaşamını… Yaşamın “ bir “ anlamı olmalı öyle değil mi? Bu dünyaya bir geliş nedenin var. Sadece mutfakta zaman geçirmek, başkalarını beslemek, büyütmek olmamalı yaşam amacın.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün… Sana bir soru en sevdiğin renk nedir? Mavi mi yoksa? Ne anlatıyor mavi sana? Yitirdiklerini mi kazandıklarını mı yoksa? Ya da gökyüzünün sonsuzluğunu mu? Ya da denizin rengini mi? Tıpkı…

Başak ve Yükselen Başak:

Bugün… Fazla mı duygusalsın? Sanki… Duyguların mantığının önüne geçmiş gibi… Her zaman ki gibi akıldan değil, gönülden konuşuyorsun sanki…

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün… Ruh halin yine değişken. Karamsar hissetmek için kendini bir neden yok ki. Çok şükür yaşıyorsun, nefes alıyorsun. İstediğin her şeye sahipsin.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün… Çocuklarınla daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsin. Ya da kendine yeni bir uğraş bulabilirsin. Bugün kendini daha sakin ve rahat hissetmiyor musun?  

Yay ve Yükselen Yay

Bugün… Ev hayatı öncelikli konu başlığın olabilir. Evine daha fazla zaman ayırabilirsin. Yapmak istediğin değişiklikleri uygulayabilirsin. Evde meditasyon yapmak da iyi bir fikir olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

 Bugün… Kardeşinle daha çok zaman geçirmek isteyebilir, onunla ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Zaten insanın kardeşi gibisi yok.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün… İçinden ne geliyor? Dışarı çıkmak mı? Deniz kenarına inmek mi? Deniz kokusunu içine çekmek mi istiyorsun?

Balık ve Yükselen Balık

Bugün… Göksel Ay, dokunuyor doğum anından beri hayatını aydınlatan Güneş’e. Birlikte Yeni Ay, yeni heyecanlar yaşatıyorlar yaşamında. Sen de kabul et verdikleri hediyeleri.