24 Haziran 2021 Burç Yorumları

Sabah aynı saatte uyanıyorsun… Aynı saatte kahvaltı… Aynı saatte kahve keyfi… Günlük, haftalık, aylık planların hazır… Hangi gün ne giyineceğin dünden belli… Her şey planlı… Her şey programlı…

Bugün… Ay Oğlak Burcu’nda… Madem Ay Oğlak Burcu’nda… Madem Güneş’le birbirlerine karşılar… Madem bir dolunay… Biz de duygulardan ziyade mantığı devreye alırız iç güdülerimizde. Günün seyir defterinin etkisiyle, duygularımızı kontrol etmeyi öğrenebilir, sebatkâr tavırlar içinde olabilir, duruşumuzu koruyabiliriz.

Gökyüzü çok şey anlatır… Onu “ hâl” diline çevirmekse senin gayretine bağlı.

Sevgiyle…

BurcuN.

Koç ve Yükselen Koç

Bugün… Dolunay… Dolunay’ın ışıklarını kariyer noktanda yaşıyorsun. Bugün belki doğru soruları sorarak işinde başarı çıtanı yükseltebilirsin. Başarılarının tadını çıkarmayı öğrendiğin gibi, başarısızlıklarınla da yüzleşmeyi deneyimleyebilirsin.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün… Dolunay… Dolunay’ın ışıkları sana öğrenciliğini hatırlatıyor. Tuttuğun gezi notlarını, hazırladığın yaşam içeriklerini ve elbette ders programını yeniden hatırlayabilirsin. En sevdiğin ders değil mi hayat bilgisi?

 İkizler ve Yükselen İkizler

 Bugün… Dolunay… Dolunay’ın ışıkları mali tablolarından yansıyor sana. Finansal tablolarını yeniden gözden geçirmek, hesap hatalarını düzenlemek sana kazandırabilir. Hesap hataları demişken… Yanlış hesap Bağdat’tan döndü değil mi?

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün… Dolunay… Dolunay’ın ışıkları yaşamın üzerinden geliyor sana… Öncelikle karşındaki insanı tanımakla işe başlayabilirsin. Gerçekten karşındaki kim? Sana kendinle ilgili neyi fark ettiriyor?

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün… Dolunay… Dolunay ışıklarını sana sağlık noktandan gönderiyor. Beslenme programını yeniden gözden geçirebilirsin. Sağlıklı yaşamınla ilgili yeni anahtarlar oluşturabilirsin kendine…

Başak ve Yükselen Başak

Bugün… Dolunay… Dolunay ışıklarını sana “aşk” evinden gönderiyor. Belki de bir tamamlanma yaşaman gerekiyor. Belki de gitmesi gereken gitmeli… Belki de bir yol ayrımına gelebilirsin.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün… Dolunay… Dolunay ışıklarını sana evinden gönderiyor. Evinle ilgilenmek, evinle ilgili yeniden düzenlemelere gitmek zorunda kalabilirsin. Bu arada ailenle ilgili sorunlarla yüzleşmek durumunda kalmak seni zorlayabilir.  

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün… Dolunay… Dolunay ışıkları sana iletişim sahasından gönderiyor. Düşüncelerinin ne kadarı gerçek ya da düşüncelerinin ne kadarı endişe kökenli? Düşüncelerinin yeni halleriyle yüzleşmek seni korkutmasın.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün… Dolunay… Dolunay ışıklarını sana finans evinden gönderiyor. Kazançlarını nasıl değerlendiriyorsun? Bu sorunun yanıtını vermen sana kazandırabilir. Biraz daha otokontrollü gitmek gerekiyor.  

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün… Dolunay… Dolunay’ın başrolündesin. Kendine yeni bir halka ekleyebilirsin… İçinde yenilik olan… İçinde karamsarlık izi taşımayan… İçinde yenilikten korkmayan…

Kova ve Yükselen Kova

Bugün… Dolunay… Dolunay ışıklarını rüya âleminden gönderiyor. Yastık altına attığın karamsarlıklar, üzerine aldığın gereksiz sorumsuzluklar, duygularını bastırman… Belki de yüzleşmen gerekenlerdir.

Balık ve Yükselen Balık

Bugün… Dolunay… Dolunay ışıklarını sana arkadaşların aracılığıyla gönderiyor. Belki artık bazı arkadaşlarınla yollarını ayırma zamanın gelmiştir. Belki arık bu konuda mantıklı ve sağduyulu davranmak zorundasındır.