Yeni sürükleyici görsel olasılıklar Panasonic’in sıfır ofsetli kısa izdüşümlü lensi sayesinde mümkün

Panasonic, parlak ve yüksek çözünürlüklü görüntüler ve alandan tasarruf sağlayan kurulum gerektiren deneyime dayalı iç mekan eğlencesi için artan talebe yanıt vermek üzere 50.000 lümenlik PT-RQ50K 3 Çipli DLP Projektörü için yeni bir Kısa İzdüşümlü Yakınlaştırma Lensini bugün tanıttı.

Panasonic ET-D3QW200 lensi; geniş ölçekli, gölge oluşturmayan ve kısa izdüşüm mesafelerinde yoğun Yerel 4K görüntü çoğaltma ile izleyici ve içerik arasındaki engeli ortadan kaldırıyor.

Bu esnek lens, sınırlı alanlarda kurulum kolaylığı ve görsel zenginlik için iyileştirilmiş optik yakınlaştırma ve geniş aralıklı V/H Lens Kaydırma işlevlerini sunarken kısa izdüşüm oranı ve L şeklindeki tasarımı, kurulum derinliğini azaltıyor.

Gerçekçi Yerel 4K görüntüler izleyicileri adeta içine çekiyor

Tekli büyük ölçekli projeksiyonlardan 360 panoramalara kadar projeksiyon tasarımcıları artık vizyonlarını gerçekleştirme özgürlüğüne sahip. Kısa izdüşüm oranı (0,55 0,65:1, Yerel 4K, 4096 x 2160), her 350 inç’lik görüntü için yaklaşık 4.370 mm (172 inç) projeksiyon mesafesine dönüşür. İzleyiciler gölge olmadan ekranın yaklaşık 1,8 m[1] (5,9 ft) yakınına kadar gelebiliyor.

Geniş aralıklı güçlendirilmiş Dikey Lens Kaydırma (-%8, +%50[2]) ile montaj uzmanları ekran ofsetini kaldırabiliyor ve duvarların üzerinde boşluksuz bir kapsama için görüntünün üstünü ve altını, tavan ve zemini buluşturacak şekilde konumlandırabiliyor.

Sıfır ekran ofsetli kısa izdüşüm oranı, projeksiyon tasarımcısının dünyasında kusursuz görüntü sunumuna ve derin yoğunluğa katkı sağlıyor.

Standart Kurulum için Üstün Esneklik

50.000 lm sınıfı bir lense göre son derece kısa izdüşüm oranıyla birleştirilen L şeklindeki tasarım, kurulum derinliğini azaltıyor. Bu derinlik tasarrufu, 50.000 lm’lik bir projeksiyonu alamayacak kadar dar alanlarda yüksek parlaklıkta görüntü projeksiyonu sağlayabiliyor. Ayrıca lens de projektör yerine sabitlendikten sonra kolayca ayarlanan görüntü konumuyla projektör kurulumunu basitleştiriyor ve hızlandırıyor.

Grubun bu son üyesi; LCD, 1 Çipli DLP ve 3 Çipli DLP’den oluşan tüm Panasonic projektör serisinde eksiksiz UST lens serisini tamamlıyor ve herhangi bir projektör parlaklığında kurulum gereklilikleri için destek sağlıyor.

Panasonic ET-D3QW200 lens, bu ay satışa sunuluyor.